STUDIO FRAMES

Film & Fotó szolgáltatások

KIK VAGYUNK?

Egy kis csapat, akik hatalmas lelkesedéssel és szenvedéllyel állnak minden feladat elé, ami a pillanatok megörökítéséről szól. Legyen az fotó vagy film.

Egyedi módon állunk a képi megjelenítéshez. Egyfajta „kreatív vizuális műhelyként” tudnánk meghatározni magunkat. Legyen szó fotóról vagy mozgóképről, biztos lehetsz benne, hogy a minőség kifogástalan lesz. A csapat minden tagja rendelkezik múlttal a kreatív képi megjelenítés terén, de 2014-ben döntöttünk úgy, hogy egyesítjük erőinket és közösen próbálunk meg a továbbiakban olyat alkotni, ami képes hozzáadni egy kis színfoltot az itthoni szakmához. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a hangulat a kapcsolatfelvételtől az anyag leadásáig barátságos és közvetlen legyen. Széles körű kínálatunkkal örömmel állunk rendelkezésetekre.

Ismerj meg minket!

Akik a csapatot alkotják
Tóth Balázs
Tóth Balázs

Fotós

Szeretek utazni, élményeket gyűjteni, barátokkal lenni és nem utolsó sorban fotózni 🙂

Gacsal Zsolt
Gacsal Zsolt

Operatőr, rendező

Szeretem a macskákat és nagy mennyiségben fogyasztom a filmeket,

RÓLUNK MONDTÁK

Őszintén szólva elején kicsit féltem hogy “idegenekkel” csináltatjuk a képeket/videókat, de hát bátraké a világ. És azt kell mondjam hogy nem is választhattunk volna jobb csapatot nálatok. Öröm volt nézni azt az összhangot ami köztetek volt és azt a profizmust ahogy dolgoztatok. Nagyon jól sikerültek a képek és a videók is, nem győzzük a sok dicséretet hallgatni a rokonoktól, barátoktól. Egyet bánunk, hogy nem csináltunk veletek egy közös képet.

Jánszki Norbert & Jánszki Emese

Az esküvő egy olyan nap két ember életében, amire úgy szeretnének emlékezni, mint a legszebb, legboldogabb, legörömtelibb, leglegebb nap. Ehhez elengedhetetlen, hogy a pillanatok úgy legyenek megörökítve, hogy az ünnep egésze visszaköszönjön, akár 3 hét, akár 1 éve, akár 20 év múlva nézi vissza a fényképeket a pár, a család, a barátok.
Minden mosoly, minden könny, minden grimasz, minden nevetés, minden üvöltve éneklés és tombolás ott van a fotókon: megelevenedik ez a nap, a mi “Nagy Napunk” a szemünk előtt, ahogy a fotókat nézzük.
Nem tudunk ezért elég hálásak lenni nektek. Tökéletes munka, szuper fotók!
Köszönjük Balázs, köszönjük Frames!

Berecz Iván & Ildikó

Fiatalos és lendületes csapat vagytok  és  nagyon örülök, hogy végül titeket bíztunk meg az esküvői anyagunk elkészítésével. Odaadásotok a munka iránt és közvetlen stílusotok miatt öröm volt nézni, ahogy dolgoztok. Remélem még találkozunk 🙂

Tatár Csaba
AJÁNLATKÉRÉS