Ingatlan fotózás és videózás

A megnövekedett kereslet a lakáspiacon óriási versenyt eredményezett a jobbnál jobb ingatlanokat hirdető magánszemélyek és válallkozások között. Ahhoz, hogy könnyebben értékesíthessük ingatlanunkat ebben a felfokozott helyzetben, első körben ki kell tűnnünk a többi hirdetés közül és fel kell keltetnünk a leendő vevő érdeklődését. Mi ebben tudunk Neked segíteni, amennyiben velünk dolgozol. Professzionális felszerelésünkkel, speciális kiégészítőkkel, hangulatlámpákkal, a legjobban megválasztott perspektívákból tudjuk kihozni a maximumot minden ingatlan fotózásból!

Miért válassz minket?
GYORSABB ÉRTÉKESÍTÉS
TANÁCSADÁS
PROFESSZIONÁLIS ESZKÖZÖK
KÉPEK KORREKCIÓJA
A RÉSZLETEKRE IS FIGYELÜNK
MINŐSÉGI MUNKA
GYORSASÁG
SOS SZOLGÁLTATÁS
Áraink
Mini – Ingatlan fotócsomag

Ez a fotócsomag kis lakásokra, üzletekre lett kialakítva, a csomag tartalma 10 db utómunkával ellátott képet tartalmaz, 1 óra fotózással! Maximális lakásméret 35 nm.

24.990 Ft
Közepes – Ingatlan fotócsomag

Ezt a csomagot az 35 – 150 nm közötti épületek, lakások, üzletek fotózására alakítottuk ki. A csomag tartalmaz 25 digitális utómunkán átesett képet, 1,5 óra helyszíni fotózást és Budapest területén belül kiszállást!

34.990 Ft
XL – ingatlan fotócsomag

A 150 nm-nél nagyobb lakások, irodák, ingatlanok fotózására alakítottuk ki csomagunkat. A csomag tartalmaz 50 digitálisan utómunkán átesett képet és min. 2 óra helyszíni fotózást, valamint Budapest területén belüli ingyenes kiszállást.

74.990 Ft
Drónos légifelvétel

Látványos légifelvételt készítünk ingatlanodról, amely garantáltan felkelti az érdeklődést! Az ár 20 perc repülésre, vágatlan 4K vagy 1080P felvételek és 10 db kép átadádására vonatkozik!

39.990 Ft
Bemutató kisfilm – csomag

Külföldön már évek óta divat a ház, illetve lakás-bemutató videók készítése, amely segít az érdeklődőknek még személyesebb betekintést nyerni egy lakás hangulatába.

39.990 Ft-tól
Egyedi – csomag

Nem illik rád egyik csomag sem? Extra szolgáltatásokra lenne szükséged? Semmi baj. Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérd ingyenes ajánlatunkat.

Egyedi adjánlat
Amit minden csomagunk tartalmaz

DIGITÁLIS UTÓMUNKA

Beleértve a színek javítását és a torzítás csökkentését a képeken

KISZÁLLÁS

Áraink tartalmazzák Budapest területén belüli ingyenes kiszállíást!

ONLINE GALÉRIA

Minden elkészült képet digitális formában, a legnagyobb felbontásban adunk át, melyhez egy online galéria is jár.

Ingatlan fotózás és videózás

akár a levegőből is!
Galéria

Professzionális minőségű fotók és videók készítése ingatlanokról, külterekről, üzemekről, csarnokokról, irodákról!


KÉRD INGYENES AJÁNLATUNKAT!

24 órán belül garantáltan válaszolunk!A jelölőnégyzet kipipálásával elfogadod, hogy a megadott adataid (Név, Email cím, Telefonszám) rögzítésre kerülnek, amelynek részleteiről az Adatvédelmi nyilatkozatunkban tájékozódhatsz.