SZOLGÁLTATÁSAINK

Bár főként esküvő fotózást és esküvő videózást vállalunk, emellett bármilyen témakörből érkező felkérést nagyon szívesen veszünk. Mivel ezeknek a száma végtelen, ezért igyekeztünk a legnépeszerűbbeket összegyűjteni!

FOTÓS SZOLGÁLTATÁSOK

“Hiszünk abban, hogy, csak az odaadó és lelkiismeretes munka hozza meg hosszútávon a gyümölcsét”

Esküvő fotózás

A párok életében igazi mérföldkőnek számít a házasságkötés, hiszen nincs ennél szebb módja két ember szerelmének a megpecsételésére. Fotóinkkal a nagy nap legszebb és legboldogabb pillanatait örökítjük meg letisztult formában, hogy a házaspárok évek múlva is örömmel a szívükben emlékezhessenek erre a szép eseményre.

Családi fotózás

Hamarosan összegyűlik a család? Esetleg új taggal bővültetek? Ha szeretnétek professzionális módon megörökíteni legszebb, legvidámabb pillanataitokat nyugodtan bízzátok ránk! Arra is figyelünk, hogy ne zavarjunk bele a családi idillbe és ne legyen kényelmetlen számotokra a jelenlétünk. Ügyelünk arra, hogy évek múltán is örömmel vegyétek elő a családi albumba készülő képeiteket.

Jegyes fotózás

Nagy lépésre határoztátok el magatokat, megtörtént a lánykérés, szerelmetek és boldogságotok határtalan. Ha ezt a boldogságot szeretnétek megörökíteni és képek formájában is viszont látni keressetek minket bizalommal, választunk Nektek egy szép helyszínt, egy alkalmas időpontot és máris indulhat a jegyes fotózás.

Portré fotózás

Szeretnél magadról egy egyedi és profi fotósorozatot? Mi kihozzuk Belőled a maximumot és úgy kapunk lencsevégre, hogy a végeredményt büszkén és örömmel mutasd meg másoknak. Legyen szó stúdió vagy szabadtéri fotózásról, célunk egy olyan portfólió készítése Rólad, amit elégedetten veszel majd a kezedbe.

Ingatlan és lakásfotózás

Ingatlan fotózás, lakás fotózás, iroda fotózás beltéren és kültéren is egyaránt. Egyedi igény esetén akár levegőből is!

Tovább
Rendezvény fotózás & videózás

Valamilyen rendezvény esedékes a közeljövőben? Lehet az céges rendezvény, bemutató, kiállítás, sport vagy családi esemény, elsődleges célunk az, hogy a pillanatokat a leghitelesebben és legprofesszionálisabb formában örökítsük meg a legmodernebb és az adott célnak megfelelő felszereléssel.

Tovább

FILMES SZOLGÁLTATÁSOK

Videoklip készítés

A teljes zenei élmény eléréséhez elengedhetetlen egy jó minőségű, hangulatos videoklip. A StudioFrames ebben is rendelkezésre a zenészek, énekesek számára!

Reklámfilm

Egy termék vagy szolgáltatás legjobb és leghatékonyabb népszerűsítési formája a reklámfilm. A StudioFrames-nél arra törekszünk, hogy egy olyan minőségi reklám készüljön, melynek segítségével minden előnyét bemutatjuk a terméknek illetve, hogy annak üzenetét eljuttassuk a célközönséghez.

PR Videó

A PR célja elérni a szervezet és környezete közötti kölcsönös megértést, erre biztosítunk lehetőséget mozgókép formájában.

Esküvői videó

A nagy nap legszebb pillanatait (a boldogító igen kimondása; a hitvesi csók; az első közös tánc, mint férj és feleség, stb.) video formájában is megörökítjük, melyből egy esküvői kisfilm készül zenei aláfestéssel. A video segítségével bármikor feleleveníthetitek majd azt a boldog napot, ami csak és kizárólag Rólatok szólt.

Riportfilm készítés

Egy riportfilm szolgálhatja egy személy vagy valamilyen élethelyzet bemutatását. Mi itt a StudioFrames-nél ügyelünk arra, hogy az általunk készített riportfilm egyaránt legyen lényegre törő és információ gazdag, amit egy tökéletes képi világgal ötvözünk.

Meglepetés videó

Közeleg egy fontos esemény, netalán tán évforduló vagy születésnap? Egy mozi teremben levetített meglepetés video tökéletes ajándék lehet családtagjainknak vagy ismerőseinknek. Szerezz Te is egy életre szóló élményt szeretteidnek egy általunk készített meglepetés videoval.

DRÓNOS SZOLGÁLTATÁSOK

Professzionális minőségű fotók és videók készítése a levegőből, a legmodernebb technika segítségével. Készíttesd el velünk egyedi elképzelésiedet.


ESKÜVŐ
VIDEÓKLIP
RENDEZVÉNY
SPORTESEMÉNY
REKLÁMFILM
IPARI FELVÉTEL
MEZŐGAZDASÁG
INGATLAN ELADÁS

RÉSZLETEK ÉS GALÉRIA
KÉRD INGYENES AJÁNLATUNKAT!

24 órán belül garantáltan válaszolunk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon

Üzenet

*AJÁNLATKÉRÉS