Az igazán jó bulit nem könnyű megszervezni. Sokszor előfordul, hogy a rengeteg szervezés és készülődés ellenére valahogy mégis ellaposodik a hangulat. Pedig néhány apró trükk és praktika segítségével igazán egyedivé lehet tenni bármilyen eseményt. Legyél merész, legyél egyedi és vágj bele! Indulhat a buli?

Szervezz tudatosan

Készülj már jó előre. Ha az utolsó pillanatra hagysz mindent, az meg fog látszani. Gondolj a szervezésre úgy, mintha egy projektet kéne megvalósítanod. Mi az esemény? Szülinap, céges karácsony vagy csak lazulás a barátokkal? Más a társaság, más a korosztály, mások az igények. Mindíg igazodj a vendégeidhez. Mi a cél? Ünnepelni, kikapcsolódni, esetleg bemutatni valamit? A közönség mellett az esemény célja az, ami igazán meghatározza a tudatos szervezést. Ha ünnepelni szeretnél valamit vagy valakit, akkor teremts ünnepélyes, méltóságteljes hangulatot. Ha kikapcsolni szeretnél, akkor laza és kötetlen bulira lesz szükség. Bemutatón, megnyitón vagy konferencián pedig a formaságokra kell különösen ügyelned amellett, hogy ne legyen túlságosan feszengős a rendezvény.

Használd a közösségi médiát

Mindenképpen csinálj eseményt a közösségi oldalakon is. Ugyanakkor ez visszafelé is elsülhet. Ha azt látják a meghívottak, hogy kevesen jelezték vissza, akkor sokan nem fognak eljönni. Ezért külön kérd meg azokat, akikről biztosan tudod, hogy ott lesznek, mindenképpen jelezzék ezt vissza. Légy aktív az interneten, tegyél fel tartalmakat az eseményhez. Számolj be a készülődésről, rakj fel képket a helyszínről. Vedd rá az interakcióra a meghívottakat. Tegyél fel kérdéseket, szavaztasd őket, legyen párbeszéd már a buli előtt is.

Legyen elég étel és ital

Soha nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a jó hangulat alapja az étel és az ital. Ha van valami harapnivaló, ha mindíg van mivel koccintani, akkor biztosan mindenki kellemesebben fogja érezni magát. Természetesen itt is fontos tényező, hogy kik a vendégek, és mi az esemény. Egy jó házibulira felesleges főznöd, viszont pár stílusos szendvics és némi alkohol garantálja a sikert. Egy ünnepségen viszont érdemes több energiát fektetni az ennivalóba, ezzel is jelezheted az esemény fontosságát.

Készülj igazán egyedi megoldásokkal

Ha az előző pontokat megfogadod, biztosan jó házigazda leszel. Azonban amennyiben igazán egyedivé szeretnéd tenni az eseményt, akkor a Crazyphoto a legjobb választás! Manapság egyre elterejdtebb, az úgynevezett selfie gép, vagy fotóautomata. Ez egy olyan professzionális fotógép, ami polaroid selfie képet készít rólatok, és azt azonnal ki is nyomtatja. Ráadásul rengeteg vicces jelmezzel és kiegészítővel fűszerezheted a képet. Tapasztalatból mondjuk, hogy egy esküvő vagy bármilyen rendezvény egyik legkedveltebb eleme a Crazyphoto. A vendégek szívesen pózolnak, fotózkodnak, hogy aztán a képet örök emlékül magukkal vigyék. Ráadásul az elkészült fotók online is elérhetőek, feltöltheted a közösségi médiára, vagy e-mailen is küldheted. A felejthetetlen bulik elengedhetetlen kelléke. Mi már tudjuk 🙂 Tudd meg te is! 😉