Amerika egyik legolvasottabb esküvői magazinja szerint ez az év nagyszerű azoknak, akik össze szeretnék kötni az életüket. Mi most utána jártunk, hogy pontosan mire gondoltak.

wedding

Dekoráció és helyszín

Az elmúltévekben ha mindenáron a trendeknek megfelelő esküvőt szerettünk volna, akkor a “királyi esküvő” fogalma illett volna leginkább a házasságkötésünkre. Ez azonban 2016-ban megváltozott, most az a fontos, hogy a menyasszony és a vőlegény személyisége tükröződjön vissza. Legyen szó vicces, romantikus, családias vagy modern esküvőről, a helyszínek és a dekorációk száma szinte végtelen, így mindenki könnyedén megtalálhatja a stílusának megfelelőt.

Tehát kedves menyasszony és vőlegény,merjetek nagyot álmodni!

Virágok

Bár a virágok minden bizonnyal a dekoráció részét képzik, egy igazi menyasszony igenis tisztában van vele, hogy a virágoknak külön szerepük is van. A trendeket illetően a virágok terén is szabad kezet kapunk. Már nem csak pasztell színekben kell gondolkozni, nyugodtan választhatunk élénk színeket, sőt, akár merészebb kombinációkat is kipróbálhatunk.

Esküvői meghívó

Ha már meg van a nagy nap dátuma, akkor célszerű kiküldeni a meghívókat, hogy szeretteink mindenképp szabaddá tudják tenni magukat. Mivel szinte lehetetlen választani a szinte véget nem érő spalettából, ezért eláruljuk 2016-ban melyik három “save the date card” a legtrendibb. Az első helyen egy olyan stílus képviselteti magát, ami minden bizonnyal inkább a hölgyek tetszését fogja elnyerni.

Ez nem más mint a glamour hatású, azaz fényes és csillogó meghívó. A második helyen a barokkos stílusú meghívó végzett. Ez sokkal elegánsabb, egyszerűbb és letisztultabb, mint az előző, bárkinek bátran ajánljuk. A harmadik helyen a mi személyes kedvencünk végzett, mégpedig az egyedi meghívó. Itt tényleg csak a képzeletünk szabhat határt.

A trendeket senkinek nem kell követni, azonban reméljük akadtok páran,akiknek adtunk néhány jó ötletet. Ha tetszett a bejegyzés látogass vissza néhány nap múlva a második részért, amiben az italokról, a menüről és arról a híres/hírhedt esküvői tortáról lesz szó.

képek forrása: Pinterest