Légifelvétel

Drónnal

A Studioframes egy új perspektívából segít megörökíteni a fontos eseményeket. Rádiótávirányítású quadrokoptereink lehetővé teszik 4K felbontású videók és nagy felbontású képek készítését a levegőből. A hagyományos repülős légifotózással ellentétben a drónoknak köszönhetően elérhető közelségbe került mindenki számára a szolgáltatás igénybevétele. Szolgáltatásaink így elérhetővé váltak földön, vízen és levegőben is egyaránt!

Távirányítású drónjaink remek repülési tulajdonságokkal rendelkeznek, így teljesen biztonságosan irányíthatóak és készíthetőek felvételek akár nehezebben megközelíthető területekről, ingatlanokról is. A különleges szenzoroknak köszönhetően a beltéri repülés sem akadály! Mozgó célpont követés sem jelent problémát az akár 50-60 km/h sebességre képes drónok számára. Hatótávolságuk 2-3 km, nyílt területen akár még ennél is több!

A levegőből egy teljesen új világ nyílik meg előttünk és az addig jól ismertnek hitt tájak és utcák egy teljesen új oldalukat mutatják meg. Ezt a különleges élményt szeretnénk megosztani veletek drónos szolgáltatásainkkal:
ESKÜVŐ
VIDEÓKLIP
RENDEZVÉNY
SPORTESEMÉNY
REKLÁMFILM
IPARI FELVÉTEL
MEZŐGAZDASÁG

Professzionális minőségű fotók és videók készítése a levegőből, a legmodernebb technika segítségével. Készíttesd el velünk egyedi elképzelésiedet.


KÉRD INGYENES AJÁNLATUNKAT!
24 órán belül garantáltan válaszolunk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon

Üzenet

*